À la carte menu
Květen přináší do Asada nové chutě od šéfkuchaře Michala Duračky. Vybrat si můžete z několika nových předkrmů, které navodí vaše chuťové pohárky. Pochutnáte si na masových specialitách z našeho grilu nebo na vlastnoručně filetovaných rybách.
Pro milovníky pikantního si šéfkuchař Michal připravil selečí porchettu na jehle se salsou z drcených jalapeňos nebo grilované papričky plněné farmářským sýrem, doplněné iberijským špekem a concassé z ředkviček a pažitky. Ty, kteří milují maso, potěšíme zauzeným tatarákem z novozélandské hovězí svíčkové. Vybrat si můžete také z křupavých hranolků z mořské ryby nebo z tygřích krevet s chipotle majonézou.
V novém jídelním lístku najdete také speciality z grilu Mibrasa Parrilla. Pochutnat si můžete na konfitované kotletě z přeštického vepře v rozmarýnovém sádle, rolovaném francouzském kuřátku se smetanovou omáčkou z pečených paprik nebo třeba pečeném irském žebírku marinovaném v červeném víně a pomeranči. Nabídku z grilu dotvoří trhaný hovězí brisket douzený na višňovém dřevu. Nechybí ani ryby - výborný grilovaný siven marinovaný v čerstvých bylinkách nebo candát na másle s ragú ze zeleného chřestu.
Kromě specialit z grilu si na něm dopřejete i vyzrálé steaky a čerstvé ryby dle sezónní nabídky z naší vitríny.
Sladká tečka na závěr? Nechte se rozmazlit šlehaným mascarpone s banánovým mousse a jogurtovým sponge cake, užijte si baskický tvarohový koláč s višňovým kompotem nebo se osvěžte variací domácích sorbetů s karamelovou omáčkou.
Kvůli novému lístku se návštěva v Asadu vážně vyplatí.