Nové À la carte menu již od 22.5.2024

Nové À la carte menu již od 22.5.2024

À la carte menu

Květen přináší do Asada nové chutě od šéfkuchaře Michala Duračky. Vybrat si můžete z několika nových předkrmů, které navodí vaše chuťové pohárky. Pochutnáte si na masových specialitách z našeho grilu nebo na vlastnoručně filetovaných rybách.
 
Pro milovníky pikantního si šéfkuchař Michal připravil selečí porchettu na jehle se salsou z drcených jalapeňos nebo grilované papričky plněné farmářským sýrem, doplněné iberijským špekem a concassé z ředkviček a pažitky. Ty, kteří milují maso, potěšíme zauzeným tatarákem z novozélandské hovězí svíčkové. Vybrat si můžete také z křupavých hranolků z mořské ryby nebo z tygřích krevet s chipotle majonézou.
 
V novém jídelním lístku najdete také speciality z grilu Mibrasa Parrilla. Pochutnat si můžete na konfitované kotletě z přeštického vepře v rozmarýnovém sádle, rolovaném francouzském kuřátku se smetanovou omáčkou z pečených paprik nebo třeba pečeném irském žebírku marinovaném v červeném víně a pomeranči. Nabídku z grilu dotvoří trhaný hovězí brisket douzený na višňovém dřevu. Nechybí ani ryby - výborný grilovaný siven marinovaný v čerstvých bylinkách nebo candát na másle s ragú ze zeleného chřestu.
 
Kromě specialit z grilu si na něm dopřejete i vyzrálé steaky a čerstvé ryby dle sezónní nabídky z naší vitríny.
 
Sladká tečka na závěr? Nechte se rozmazlit šlehaným mascarpone s banánovým mousse a jogurtovým sponge cake, užijte si baskický tvarohový koláč s višňovým kompotem nebo se osvěžte variací domácích sorbetů s karamelovou omáčkou.
 
Kvůli novému lístku se návštěva v Asadu vážně vyplatí.
Zpět na novinky