Milujete ryby a mořské plody? A co takhle spojení s výborným vínem a skvělou atmosférou? Pátek 22. listopadu bude v Asadu ve znamení středomořských specialit. Ochutnejte pětichodové menu sestavené z čestvých ryb a mořských plodů. To vše pod taktovkou šéfkuchaře Michala Duračky a vítěze čtvrté řády masterchefa Romana Staši.
Křupavé pečené husí stehno s červeným či bílým zelím, bramborovým a houskovým knedlíkem, nebo domácími bramborovými lokši? Také se vám tak sbíhají sliny?
Blíží se Vánoce a s nimi i čas na oslavy, setkání s přáteli a kolegy. Pokud plánujete letos vánoční večírek, chcete, aby byl nezapomenutelný. Klíčem k úspěchu je správně zvolené místo, atmosféra a samozřejmě skvělé jídlo. Restaurace Asado Grill v Olomouci nabízí přesně to, co váš vánoční večírek potřebuje: jedinečný prostor, skvělou gastronomii a perfektní obsluhu.
Od září si připravil tým našich kuchařů pod vedením šéfkuchaře Michala Duračky novou stálou nabídku. Přijďte si pochutnat na carpacciu z chobotnice, skvěle připravených kuřecích paličkách, nebo úžasném krevetovém koláči v panko strouhance. Prodlužte si léto a vydejte se v našem menu do prosluněné jižní Ameriky nebo Asie.
Restaurace Asado Grill slaví svůj první rok provozu. K této příležitosti jsme připravili pro všechny milovníky masa jedinečný gastronomický zážitek. Během jednoho skvělého večera si pochutnáte na šestichodovém menu plného masa z různých koutů světa. Pozvěte své přátele, snězte, kolik se do vás vejde a užijte si večer plný úžasného jídla.
Tentokrát budete mít příležitost naučit se, jak docílit toho nejrůžovějšího roastbeefu. Zkusíte si našpikovat vepřový tomahawk pečeným česnekem a udělat si ho poctivě na rozpáleném ohni. A taky si uvaříte něco, co se jen tak někde neučí - steak z hovězího rib eye (grain feed) ve žhavém uhlí.
Vyzkoušejte školy vaření s šéfkuchařem Michalem Duračkou. Zopakujete si základní kuchařské postupy, naučíte se vychytávky zkušených profesionálů, proniknete do tajů české gastronomie, spojíte teoretické znalosti s bohatou praxí.
Steakové dny v asado grill! Vychutnejte si naše speciální, 2 dny trvající degustační menu Michala Duračky.
Jak už napovídá název, škola je určená pro milovníky masitých pokrmů. Naučíte se připravit ten nejjemnější tataráček z novozélandské roštěné. Vypilujete si přípravu rib eye steaku na otevřeném ohni, a jak rozpoznat jeho perfektní propečenost. A ti praví gurmeti se vrhnou v poslední hodince kurzu na přípravu tenkých plátků brazilské svíčkové s oříškovým máslem.
S 1. březnem se v asado grill mění jídelní lístek. Těšit se můžete především na gastronomické lahůdky z telecího masa, jako je zauzený telecí tatarák s lanýžem či frikasé z telecího ořechu s jarní přílohou v podobě pyré z mladého hrášku. Jako sladkou tečku za zimou doporučujeme hrušku pošírovanou ve vinné lázni s karamelovou omáčkou. Tato a další gastronomická překvapení vás čekají v interiéru plném zeleně a plápolajícího ohně v otevřené kuchyni. Nezapomeňte si udělat rezervaci!
Další termín školy vaření je tu a tentokrát se budeme soustředit na přípravu ryb a mořských plodů!
Baví vás práce u plotny a sporáku? Rádi ukazujete přátelům a sousedům, jak ugrilovat ryby nebo zeleninu? Zvládnete pro rodinnou slavnost připravit svíčkovou s karlovarským knedlíkem nebo králičí roládu s domácími noky? A přesto se vám zdá, že vaše znalosti a dovednosti v kuchyni ještě nejsou dokonalé?
V pondělí 7. srpna v 11:00 otevřeme dveře naší restaurace na Horním náměstí 21 v Olomouci. Zahájení bude zkušebním provozem restaurace, proto budeme rádi, když naší obsluze poskytnete zpětnou vazbu z vašeho zážitku. Můžete také napsat na info@asadogrill.cz