Nové chutě s novým À la carte menu

Nové chutě s novým À la carte menu

Od září si připravil tým našich kuchařů pod vedením šéfkuchaře Michala Duračky novou stálou nabídku. Přijďte si pochutnat na carpacciu z chobotnice, skvěle připravených kuřecích paličkách, nebo úžasném krevetovém koláči v panko strouhance. Prodlužte si léto a vydejte se v našem menu do prosluněné jižní Ameriky nebo Asie.

Od září si připravil tým našich kuchařů pod vedením šéfkuchaře Michala Duračky novou stálou nabídku. Přijďte si pochutnat na carpacciu z chobotnice, skvěle připravených kuřecích paličkách, nebo úžasném krevetovém koláči v panko strouhance. Prodlužte si léto a vydejte se v našem menu do prosluněné jižní Ameriky nebo Asie.

O předkrmy v naší nabídce není nouze. Milujete švýcarské sýry? Vyzkoušejte naše crème brûlée s uzenou cibulí, kváskovým chlebem z ohně a farmářským máslem. Pro milovníky pikantního nabídneme jalapeño rolls plněné slaninovou marmeládou s asijským okurkovým salát doplněné o sezamové semínko. Ti, kteří mají rádi plody moře si pochutnají na carpacciu z chobotnice s koprovou majonézou a burákovými oříšky v karamelu, nebo na naší Asado Bowl s grilovanými krevetami a kalamáry v horkém oříškovém másle s česnekem, chilli a čerstvými bylinkami. Máte rádi tatarák? V tom případě oceníte hovězí tatarák z květové špičky mladého argentinského volka.

Co na hlavní chod? Pro milovníky masa nabídneme filírovaný křehký a šťavnatý argentinský Tri Tip steak neboli Maminhu s krevetovou gremolatou a chimichurri salsou s uhlíkem. Pro ty, kteří dají přednost kuřecímu nabídneme Jehlu z kuřecích paiček marinovanou v citrusové omáčce Ponzu doplněnou o ragú z fava fazolí a omáčkou Madeira. Bohatou nabídku hlavních chodů doplní grilovaná chobotnice s bylinkovými grenaile nebo křupavý krevetový koláč v panko strouhance

Chystáte se k nám ve více lidech? Rádi vám připravíme selekci mořských plodů nebo porce jehněčího ramínka pro 2 a více osob.

Při rezervaci 48 hodin předem vám také nabídneme speciality z Peky, tradiční metody přípravy pokrmů na otevřeném ohni v železném pekáči. 

Sladká tečka na závěr? Vyzkoušejte skořicové ravioli s hruškovým ragú s badyánem, lískovými oříšky a krémovou omáčkou s Baileys.

Zpět na novinky