Škola vaření - Meat & Steak

Škola vaření - Meat & Steak

Jak už napovídá název, škola je určená pro milovníky masitých pokrmů. Naučíte se připravit ten nejjemnější tataráček z novozélandské roštěné. Vypilujete si přípravu rib eye steaku na otevřeném ohni, a jak rozpoznat jeho perfektní propečenost. A ti praví gurmeti se vrhnou v poslední hodince kurzu na přípravu tenkých plátků brazilské svíčkové s oříškovým máslem.

Vyzkoušejte školy vaření s šéfkuchařem Michalem Duračkou. Zopakujete si základní kuchařské postupy, naučíte se vychytávky zkušených profesionálů, proniknete do tajů gastronomie, spojíte teoretické znalosti s bohatou praxí.

Jak už napovídá název, škola je určená pro milovníky masitých pokrmů. Naučíte se připravit ten nejjemnější tataráček z novozélandské roštěné. Vypilujete si přípravu rib eye steaku na otevřeném ohni, a jak rozpoznat jeho perfektní propečenost. A ti praví gurmeti se vrhnou v poslední hodince kurzu na přípravu tenkých plátků brazilské svíčkové s oříškovým máslem.

Během kurzu budete pracovat v malých skupinkách (max 6 osob), abychom se vám mohli plně věnovat. Vodu, kávu, víno nebo pivo máte v ceně.

Ze školy vaření si kromě zážitků a nových znalostí odnesete také recepty všech uvařených jídel, certifikát o absolvování kurzu a v případě zájmu také stylovou kuchařskou zástěru. 

VSTUPENKY NA AKCI

Zpět na novinky